El divendres 10 d’abril al vespre Millor Manresa va inaugurar el seu nou local de campanya, situat al C/Sobrerroca, número 34. La coalició social i independentista defensa la dignificació del Barri antic de Manresa, apostant de forma clara per revitalitzar el casc antic de la ciutat.

La presentació va comptar amb la presència dels representants del secretariat local de l’ANC a Manresa i de la Plataforma No Més Morts a la C55. Josep Lluís Gozalbo, portaveu de Millor Manresa, va fer èmfasi en que “Junts som més forts” per treballar per una Millor Manresa, apostant per una major participació ciutadana i transparència en la gestió de l’Ajuntament. Oriol Ges va anunciar que aviat es crearien les joventuts de Millor Manresa, “perquè una ciutat sense joves és una ciutat sense futur i cal evitar que els joves manresans hagin de fugir de la ciutat per trobar un futur digne, apostant per combatre la precarietat laboral i els sous miserables”.

Per cloure els parlaments, Rosa Maria Hernández va recordar que “No podem permetre continuar amb l’actual degradació del barri antic de Manresa”. “Hem aconseguit agrupar una sèrie de persones molt diverses que personalment crec que podem assolir grans èxits si sabem treballar plegats, colze a colze, per fer una Millor Manresa, perquè heu de tenir en compte una cosa. Manresa necessita canviar el color gris de la nostra ciutat i transformar-lo per aconseguir que la nostra citat pugui exercir amb el cap ben alt com a capital de les Comarques Centrals”. L’acte va acabar amb un pica a pica i un brindis amb cava entre la setantena llarga d’assistents.