Mostres de solidaritat a Manresa i a Sant Fruitós de Bages. La quantitat d'aliments recaptats en la campanya Operació Quilo ha satisfet els promotors de la iniciativa. Es tracta d'un projecte que va posar en marxa la cadena de supermercats Carrefour. Tot i que encara no se sap la quantitat exacta d'aliments, des dels dos centres comercials bagencs asseguren que ha estat una de les edicions més reeixides i que molts clients hi han col·laborat.

El director del Carrefour de Manresa assegurava que "hi ha hagut una resposta massiva per part dels clients". Avui es pesarà la quantitat d'aliments recaptats. Tot i això, González afirma que "possiblement s'hagi superat la quantitat recaptada l'any passat". Personal de la mateixa cadena de supermercats a Sant Fruitós de Bages també assegurava que "moltes persones han participat en la iniciativa deixant menjar".

Carrefour es compromet a aportar la mateixa quantitat d'aliments que hi hagin posat els clients. La campanya va durar dos dies, divendres i dissabte passats. L'objectiu és pal·liar les necessitats de les persones que estan passant importants dificultats econòmiques. A la Catalunya Central, a part dels de Manresa i Sant Fruitós, també hi participaven els centres de la cadena Carrefour d'Igualada i Martorell.

Una setantena de voluntaris van participar en la campanya d'acapte d'aliments a Manresa. Posteriorment el Banc dels Aliments dels diferents municipis s'encarrega de repartir-ho entre diferents organitzacions. A Manresa, a part del Bancs dels Aliments, també hi va col·laborar la Casa d'Andalusia, Lacetània i La Salle. Sor Lucía Caram va ser present divendres al Carrefour de Manresa.