Amb el lema "Fem salut a la universitat", UManresa-FUB ha programat una nova edició de la Setmana Saludable, que comença avui. La Setmana Saludable forma part de les activitats impulsades en el marc del programa FUB-Universitat Saludable, que des de l'any 2010 vetlla per promoure hàbits i estils de vida saludables entre tota la comunitat universitària.

La Setmana Saludable inclou una dotzena de propostes de diferents àmbits, que van des d'un programa d'introducció a disciplines orientals per al benestar global de la persona, passant per tallers d'alimentació saludable, fins a activitats lúdiques i esportives. A més, durant tota la setmana, hi haurà un joc d'escacs gegant a la plaça Cívica.

El programa d'introducció a les disciplines orientals inclou activitats de respiració i relaxació, hatha-ioga, kundalini-ioga, nidra-ioga i meditació. En les activitats lúdiques, s'ha programat una classe magistral d'estils dance que es farà a les escales exteriors de les instal·lacions universitàries el dia 16 a partir de la una del migdia, a càrrec de Piscines municipals; una caminada de 7 quilòmetres que es farà avui; i tallers de castells.