La llista amb què Valentí Junyent (CiU) aspirarà a la reelecció com a alcalde de Manresa manté 9 dels 11 regidors actuals -amb les absències ja conegudes de Sílvia Gratacós i Ramon Bacardit- en les primeres posicions de la candidatura i incorpora quatre fitxatges fins al número 13, segons ha pogut saber Regió7.

Les noves incorporacions són al número 10 Elisabet Descals, que exerceix professionalment a l'Institut Català de la Salut; l'11, Jaume Arnau, gerent del gimnàs Cube; el 12, Meritxell Soler, dissenyadora i coordinadora de moda; i el 13, Neus Comellas, directora de Nou Negoci i Desenvolupament Comercial de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

En els primers llocs de la llista, a banda de Valentí Junyent encapçalant-la i Antoni Llobet de número 2, Mercè Rosich és la número 3 (va ser la 2 el 2011); Olga Sánchez ocupa la quarta posició (era la 8); Joan Calmet, 5 (era l'11); Josep Maria Sala continua com a 6; Jordi Serracanta, 7 (era el 10); Miquel Davins, 8 (era el 5) i Àuria Caus continua en el 9.

Els regidors que han guanyat més posicions a la llista són Joan Calmet, Olga Sánchez i Jordi Serracanta, i l'únic que retrocedeix de forma substancial és Miquel Davins. Cal recordar que Sánchez, Davins i Soler són membres d'Unió Democràtica de Catalunya.

Així que Junyent ha apostat per repetir en els nou primers llocs de la llista -els que entrarien a l'Ajuntament encara que CiU tin-gués un retrocés electoral de 2 regidors- els mateixos noms que fa 4 anys i afegir noves incorporacions per completar la candidatura fins al número màgic dels 13 regidors, que és el que dóna la majoria absoluta en un consistori de 25 regidors com el de Manresa.