L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha visitat aquest matí la Farmàcia Trapé després que hagi estat reconeguda amb el Premi Nacional de la Generalitat als Establiments Comercials Centenaris amb més de 150 anys d’història. La Farmàcia Trapé va ser fundada el 1860 i va passar a mans de la família Trapé el 1944.

L’alcalde ha felicitat el propietari de la farmàcia del carrer Sobrerroca, Josep Trapé Pujol, pel guardó que dimecres passat va recollir en un acte encapçalat pel president de la Generalitat, Artur Mas, que va estar acompanyat pel conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig; i el director general de comerç, Josep Maria Recasens.

Reconeixement per la contribució a la cohesió social i territorial

És la primera vegada que la Generalitat ha reconegut la trajectòria de 25 establiments comercials amb més de 150 anys de vida, per la seva contribució a la societat i a la cohesió del territori i per haver estat capa&cc edil;os de resistir a la crisi gràcies a la fidelitat dels seus clients.

El Govern català, que ha distingit amb aquest reconeixement 34 establiments que compleixen 100 anys, també va lliurar en el mateix acte altres guardons corresponents als Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial.