El Camí Vell de Santpedor es mantindrà tallat al trànsit durant més d'una setmana. S'hi estan executant les obres del camí escolar del centre educatiu La Sèquia. Amb motiu d'aquests treballs s'ha tallat el trànsit de vehicles al Camí de Vell de Santpedor entre els carrers Enric Morera i Dr. Zamenhoff (tram de davant l'escola La Sèquia), de manera que els vehicles que circulen pel Camí Vell de Santpedor es desviaran per carrer Enric Morera en direcció al carrer de la Pau. Es mantindrà l'accés als guals i a la càrrega i descàrrega de mercaderies de l'escola La Sèquia.

És previst que aquests treballs durin un mes, però l'afectació en el trànsit només serà de poc més d'una setmana.

Mentrestant, continuen en marxa les obres de millora del camí escolar de l'escola La Sèquia, uns treballs que tenen l'objectiu de millorar la connectivitat i la seguretat dels vianants en aquest recorregut fins al centre educatiu. L'actuació consisteix en la construcció d'una rampa de vianants que connectarà el carrer Enric Granados i el carrer de La Pau amb el Camí Vell de Santpedor , millorant l'accessibilitat a l'escola per aquest itinerari per tal de salvar l'actual desnivell entre els dos vials.

Els treballs preveuen també la pavimentació i ordenació de la mobilitat del Camí Vell de Santpedor, tram entre el carrer Zamenhoff-Camí del Colomer i l'escola La Sèquia. Està prevista la instal·lació de senyalització vertical i horitzontal per ordenar el trànsit de vehicles i vianants.