El proper dissabte, 25 d'abril, quan ja només quedarà un mes per a la cita electoral del 24 de maig, la candidatura socialista del #24MManresa que encapçala Felip González convoca un acte públic amb el primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya, Miquel Iceta. Un acte en format conversa en què ambdós polítics intercanviaran preguntes sobre l´actualitat política local i nacional.

Es dóna el cas que el candidat a l´alcaldia de Manresa és periodista i que és la primera vegada que es presenta a unes eleccions. "Per tant, -ha dit González- tothom sap que estic més acostumat a preguntar i, en canvi, també sabem que en política local, l´esforç que hem de fer els candidats és el d´escoltar i el de saber respondre. És en aquest sentit que li hem demanat a l´amic Miquel, que ens ajudi amb la seva experiència en l´art de respondre i d´argumentar".

L´acte públic tindrà lloc al barri de la Balconada, en companyia de la resta de candidats que conformen la llista socialista de Manresa i de bona part de les candidates i candidats socialistes de les comarques de la Catalunya Central. Començarà a la una del migdia, a la pista poliesportiva del barri.