L'auditori de la Plana de l'Om acull avui a les 8 del vespre la presentació del llibre de treballs de recerca d'alumnes de batxillerat del Bages del curs 2014-2015.

Es tracta d'una publicació que recull els 54 treballs de recerca més interessants realitzats per estudiants de segon de batxillerat. En un annex hi ha una breu fitxa dels 807 treballs que s'han presentat a la convocatòria d'enguany. Del llibre se n'ha fet una tirada de 950 exemplars.

L'acte tindrà dues parts. Per una banda, el professor Josep Maria Casas Sabata, catedràtic de la Universitat Politècnica, pronunciarà una conferència sobre "Nous materials i Any de la Llum 2015". Posteriorment es farà el lliurament del llibre als alumnes que han aportat un resum del seu treball d'investigació.

Els objectius de la publicació són reconèixer la feina dels estudiants, divulgar els treballs fora de l'àmbit escolar i potenciar el concepte de recerca com una actitud permanent entre els alumnes.

L'edició del llibre l'ha coordinat el Centre de Recursos Pedagògics del Bages amb la implicació dels 17 centres de secundària que hi ha a la comarca del Bages.