Manresa incorpora partir d´avui el nou model de parquímetres per al servei de la zona blava de la ciutat. El principal objectiu d´aquestes noves màquines expenedores és facilitar l´ús de les màquines i oferir més serveis, tant als usuaris de la zona blava com de la resta de ciutadans, així com millorar el sistema de gestió i de resolució d´incidències.

La presentació dels nous parquímetres s´ha fet aquest matí al carrer Guimerà amb la presència del regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat de l´Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta; del regidor de Mobilitat, Ramon Bacardit; del delegat d'Eysa a Catalunya, Josep Lluis Junyent; del conseller delegat de Meypar (Grup Oliva Torras), Ramon Mandaña; i del responsable tècnic de l´empresa subministradora, Carles Arroyo.

Serracanta ha contextualitzat l´estrena dels nous parquímetres en el recorregut iniciat per la ciutat de Manresa per anar incorporant les noves tecnologies Smart City i "sobretot, aprofitar aquesta tecnologia innovadora al servei de les persones". El regidor ha posat com a exemple altres mesures com "el vehicle elèctric o la gestió del telereg", que són altres accions introduïdes a la ciutat i que aprofiten els avanços de la tecnologia per a un millor servei i més eficient".

Per la seva part, Bacardit ha valorat de forma positiva aquests nous models permetran oferir un millor servei tant als usuaris de la zona blava com a la resta de ciutadans, ja que progressivament anirà incorporant altres funcionalitats. El regidor de Mobilitat ha destacat també el fet que és una empresa manresana qui ha subministrat aquestes noves màquines expenedores.

Finalment, Josep Lluis Junyent ha destacat entre els nous avantatges el lector de codi s QR per permetrà afavorir la utilització dels vals comerç així com el telèfon 900 92 00 73, el qual oferirà un servei d´atenció a l´usuari les 24 hores del dia.

Al seu torn, Ramon Mandaña ha mostrat la seva satisfacció perquè el Grup Oliva Torras, amb més de 30 d´experiència i amb un mercat important sobretot a Sudamèrica pugui implantar aquests parquímetres a Manresa. En aquest sentit el conseller delegat de l´empresa manresana ha valorat "la simbiosi i el treball conjunt entre la seva empresa, Eysa i l´Ajuntament de Manresa per fer-ho possible".