L'Ajuntament de Manresa va comunicar ahir que els amos de la finca de Can Poc Oli on hi va haver la discoteca Pont Aeri (antiga Krono's) a tocar de la C-55 han formalitzat la cessió gratuïta a la ciutat dels terrenys que estipulava un conveni urbanístic del 2003 i, a més a més, la donació de la part restant que quedava fora d'aquest conveni.

Així, per una banda, la propietat ha cedit a l'Ajuntament els terrenys que derivaven del compliment de l'esmentat conveni urbanístic, 6.700 m2 situats al lateral oest de la carretera C-55; i una altra porció més gran, de prop de 16.000 m2, qualificada pel pla general vigent com a zona de reserva ecològica.

D'altra banda, s'ha concretat també la donació de la resta de la finca, que inclou dues porcions de terreny qualificades per a ús industrial i reserva ecològica, d'acord amb l'ordenament urbanístic actual -després de la modificació puntual del 2004- i on es troba enclavada l'edificació on hi havia l'antiga discoteca. La superfície total objecte d'aquesta donació és de 37.800 m2.