Ciutadans ha presentat avui una denúncia als Mossos d'Esquadra per l'agressió que ha patit un militant seu a Manresa, al qual una persona ha trencat un braç i li ha causat talls al llavi, segons ha relatat el partit en un comunicat.

La formació que lidera Albert Rivera ha precisat en la nota que els fets han succeït cap a les 17:30 hores, quan els afiliats de Ciutadans estaven desmuntant la carpa informativa que tenien instal·lada a Manresa.

Llavors dues parelles s'han acostat a la carpa i han començat a insultar els militants, després de la qual cosa un home ha agredit un dels militants, i com a conseqüència li ha trencat el braç a l'altura del canell i li ha causat talls al llavi.

Ciutadans ha precisat que aquest militant ha estat després traslladat a l'Hospital de Manresa, on l'han atès, i que el partit ha presentat denúncia en una comissaria dels Mossos.

El secretari d'Acció Política d'aquesta formació, Antonio Espinosa, ha condemnat l'agressió i ha dit que aquests fets "són conseqüència del clima de tensió que està provocant el discurs irresponsable i incendiari d'Artur Mas".

També avui el PPC ha denunciat davant els Mossos d'Esquadra un intent d'agressió a membres d'una de les seves carpes a Barcelona per part d'un home que portava fulls volants i distintius de la candidatura de Barcelona En Comú, formació que s'ha desmarcat dels fets i de "qualsevol mostra de violència".

També el passat 9 de maig el candidat número 36 de la llista que lidera Xavier Trias a Barcelona, Santi Burrull, va ser agredit mentre repartia propaganda electoral al districte barceloní de Nou Barris, i l'endemà ICV va denunciar una agressió a una candidata seva a Rubí (Vallès Occidental) per part d'un assistent a una concentració convocada per Plataforma per Catalunya.