Encara van estar prou de sort els assistents a l'arribada de la Flama del Canigó a la plaça de Sant Domènec de Manresa. La pluja no va fer acte de presència fins a la tercera sardana, gairebé a 1/4 de 10 del vespre, ja a la plaça Major. La coral va cantar sota els porxos de l'ajuntament i, després de parlar-ne, Imagina't, responsable de la revetlla infantil sense petards, va decidir, també, fer-hi el ball. No estava previst encendre la foguera; més que res perquè s'havia mullat.

Un centenar de persones va assistir a la revetlla. Enguany, els actes previs als de la plaça Major, els que coordina Òmnium, es van concentrar tots a Sant Domènec, on es va veure més ambient que a la Plana de l'Om, lloc habitual on es feien. La tarda va anar avançant lentament amb les actuacions previstes i no va ser fins a 2/4 de 9 del vespre que una petita cercavila va emprendre camí cap a la plaça Major, amb uns quants infants precedint la Flama del Canigó amb una senyera, acompanyats pels gegantons, els bastoners i l'hereu i la pubilla. Eduard Pladellorens i Gemma Lorenzo es van encarregar de llegir el missatge d'aquesta festa de Sant Joan, escrit pel folklorista Nemesi Solà. Prèviament, els menuts van ser els encarregats d'encendre el peveter amb uns encenalls que havien fet prendre amb la Flama del Canigó.

Feta la lectura, la cobla ja es va emportar un bon ensurt mentre tocava quan una ventada va tombar la senyera que aguantava un suport. Només va ser l'ensurt però el temps avisava. A la plaça hi continuava la gent. La petita rotllana dels que ballaven sardanes, els que s'ho miraven i els que eren allà per seure a la terrassa i fer una beguda. De tot una mica.