La parròquia de Santa Maria de Montserrat, al barri de la Balconada, va necessitar una intervenció d'urgència per evitar que la degradació i el rovell de les bigues augmentés. Acabada la reparació, amb un cost total de 43.149,68 euros, que paga la comunitat parroquial amb un préstec a retornar en deu anys, ara toca fer obres al santuari de la Salut de Viladordis.

En concret, al santuari de la Salut s'hi han de col·locar les campanes i restaurar una façana de la rectoria. Per recollir diners per sufragar les obres, i també les de la Balconada, aquest juliol la parròquia organitza un cicle de concerts, una experiència que ja es va impulsar l'any passat a la Balconada. Es fan a la plaça del santuari de la Salut, són gratuïts i, en acabar, es recolliran donatius per a les obres.

A la parròquia de Santa Maria de Montserrat de la Balconada el que es va fer va ser reparar el revestiment de les setze bigues que sostenen la teulada, a més d'altres millores, com tapar degoters i desembussar les canonades. Tot i que es tracta d'una església relativament nova, aquestes actuacions eren molt necessàries, ja que el mal estat de les bigues podia provocar problemes estructurals greus a la teulada. La parròquia ha de retornar cada mes un préstec de 338 euros durant una dècada.