El regidor de l'Ajuntament de Manresa i secretari d'Acció Política de Ciutadans, Antonio Espinosa, va declarar ahir com a imputat per la baralla que hi va haver en plena campanya de les eleccions municipals en una vela que la formació política tenia a la plaça Valldaura.

En aquest cas hi ha dos imputats més que també van prestar declaració al Jutjat d'Instrucció número 6. Un vianant, del qual no ha transcendit la identitat i que, segons la denúncia de Ciutadans, hauria originat la picabaralla, i el número 9 de la llista del partit per Manresa, Miquel Romero, que és de l'Anoia. Les dues parts tenen denúncies interposades per agressió.

Amb puntualitat britànica, a les 11 del matí tal com havia fixat el jutge, va començar la ronda de declaracions dels imputats. Es dóna la circumstància que tots tres van coincidir al jutjat número 6 acompanyats pels seus advocats.

El primer a entrar a l'anomenada sala polivalent on es presta declaració va ser el vianant veí de Manresa. A la petita sala també hi van entrar els advocats de les dues parts. A fora s'hi van quedar Espinosa i Romero.

Un cop el vianant va acabar de declarar va marxar dels jutjats. Romero va ser el següent a entrar a la sala i l'últim a fer-ho va ser Espinosa. A la sortida dels jutjats no va voler fer declaracions. Estava acompanyat pel seu advocat i Romero.

També va declarar un testimoni que, segons ha pogut saber Regió7, va manifestar que havia vist una baralla entre tres persones. Tot plegat va durar gairebé 3 hores.