La urbanització del carrer del Joc de la Pilota, que havia de començar abans d'acabar el 2014, no s'iniciarà fins a principi del setembre. L'Ajuntament, que ja té el projecte, ha informat que ha decidit ajornar la intervenció perquè no podia quedar enllestida abans de la festa major, amb els inconvenients que això comportava. De l'obra se'n fa càrrec l'empresa municipal Aigües de Manresa.

Per al consistori, deixar el carrer del Joc de la Pilota empantanegat coincidint amb la festa gran de la ciutat, que tindrà lloc el darrer cap de setmana d'agost, representava posar un obstacle massa gran al flux de gent pel Centre Històric, tenint en compte que s'hi celebren molts dels actes de la festa gran i que el Joc de la Pilota n'és un lloc de pas important.

La urbanització del vial que connecta la plaça d'Europa amb el Sobrerroca, que també va assumir Aigües de Manresa, forma part d'una llista de disset actuacions que el consistori va presentar el juliol passat amb la previsió d'iniciar-les abans d'acabar aquell any.