L'Associació de Comerciants de Sobrerroca, Plaça Major, Sant Miquel i Voltants ha presentat al·legacions al Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) perquè tingui en compta que un 40% de les botigues del sector estan tancades i no inclogui mesures que "agreugin encara més la nostra situació".

L'entitat insisteix que l'aparcament per a veïns, botiguers i clients ha de formar part d'un document estratègic com és el POUM "com la principal prioritat per salvar la zona".

I proposa que es comenci a construir l'aparcament soterrat de la plaça Milcentenari i, un cop fet, s'apliquin les mesures d'ampliació de l'illa de vianants previstes. L'associació rebutja que s'apliquin més restriccions a la circulació sense que hi hagi abans alternatives per deixar el cotxe.

"El que no es pot fer és tancar primer i anar a aparcar a la Reforma o a l'aparcament de la Via de Sant Ignasi (Centre Històric) o a altres llocs que són i seran inviables", asseguren en l'al·legació presentada a l'Ajuntament.

Asseguren que mentre no es faci l'aparcament del Milcentenari hi ha d'haver lliure circulació de vehicles per Sobrerroca, plaça Major, Pòpul i Carme i s'ha de mantenir la zona blava del Milcentenari abaratint els preus.