La delegació comarcal del Banc dels Aliments crida a fer campanya contra la fam

Entitats, associacions i clubs poden participar fins a final d'agost en la iniciativa "La fam no fa vacances"

08.07.2015 | 08:12

Clubs esportius, associacions culturals, entitats, empreses... La Fundació Banc dels Aliments ha organitzat la campanya "La fam no fa vacances" per recollir menjar durant la temporada de vacances. El delegat de la demarcació al Bages i al Moianès, Jaume Torras, fa una crida a tothom a participar-hi. Insisteix que "la solidaritat no hauria de fer vacances".

Especialment, fan falta oli, llet i conserves. L'entitat interessada a col·laborar-hi ha d'omplir i enviar un formulari que trobarà a la pàgina web http://www.lafamnofavacances.org. Un cop el rebi el Banc dels Aliments, la delegació comarcal, en aquest cas la del Bages i el Moianès, contactarà amb els responsables de la iniciativa per informar-los de les entitats que fan repartiment d'aliments més properes a ells a les quals es podran destinar els que es recullin, alhora que els aconsellarà sobre l'organització de l'activitat.

La campanya "La fam no fa vacances" va començar a mitjan juny i s'allargarà fins a final d'agost. Torras explica que s'ha tirat endavant "perquè quan arriba aquesta època tothom pensa en les vacances però molt poca gent pensa en les necessitats de la gent que passa gana i que aquesta època en passa igual. Per tant, fem una crida que les persones que durant l'any tenen actituds soliàries no les abandonin durant les vacances".

La situació actual, amb més del 20% de la població catalana per sota el llindar de la pobresa i una demanda creixent d'aliments per part de les entitats benèfiques, ha fet que el Banc dels Aliments hagi d'incrementar les tones distribuïdes. Aquesta és la raó principal que ha portat la fundació a fer una nova crida a la societat catalana per tal de recollir aliments de primera necessitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Manresa

Comença la segona fase de les obres a l´antic Col·legi de Sant Ignasi de Manresa

Comença la segona fase de les obres a l´antic Col·legi de Sant Ignasi de Manresa

La nova actuació consisteix en la rehabilitació de les façanes interiors del claustre. Avui s'ha...

L´estalvi energètic guanya adeptes, malgrat la fama de car que té tot el que és ecològic

L´estalvi energètic guanya adeptes, malgrat la fama de car que té tot el que és ecològic

Empreses dedicades a l'aïllament de les cases s'afegeixen al boom de la biomassa a l'Ecoviure

Interès pels testimonis d´activisme mediambiental

Interès pels testimonis d´activisme mediambiental

L'activitat s'incloïa en la fira i en la Manresa Solidària

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema