Imma Riba és la nova presidenta del Rotary Club Manresa-Bages. El divendres passat es va celebrar a la Masia Abadal d'Horta d'Avinyó la 26a Festa de Canvi de Junta del Rotary Club de Manresa-Bages. En aquest acte, Imma Riba Viscola va prendre possessió del càrrec, succeint a Pere Massanés, qui ha encapçalat el club durant els últims 12 mesos. Els estatuts del Rotary preveuen el relleu presidencial de manera anual.

Imma Riba és Graduada Social per la Universitat de Barcelona (UB) i màster en finances per ESADE. El gruix de la seva carrera professional l'ha desenvolupat a la constructora Viscola, de Navàs. En aquesta empresa familiar ha tingut la responsabilitat en diferents tasques administratives i de control de gestió fins arribar a la direcció general, el seu càrrec actual.

La nova junta directiva ha quedat constituïda per: Sots-Presidents, Pere Massanés i Montserrat Clop; Secretari, Albert Blancafort; Tresorera, Dèlia Jordà; i Macer, Esteve Pintó. Els presidents electes són, per al 2015-2016, David Augé, i per al mandat que s´iniciarà a mitjan 2016, Pere Moro.

El Rotary Club Manresa-Bages forma part d´una entitat implantada a tot el món i que promou diferents campanyes humanitàries, entre les quals en destaca una per lluitar contra la pòlio. La nova junta mantindrà accions consolidades i que formen part del calendari d´esdeveniments manresans com el Concert de Reis i també convocarà el Premi Simeó Selga i el premi a la joventut "Protagonistes del demà", que en les darreres edicions ha tingut un nou i innovador format.