Dos pals de llum que eren al mig del pas a la vorera del carrer Tarragona del barri de la Plaça Catalunya de Manresa han deixat de fer nosa.

Per tal de treure´ls del centre de la vorera i arrmabar-los a la paret només ha calgut desplaçar-los una mica, però prou perquè no interceptessin el pas de persones amb cadires de rodes o famílies amb un cotxet de criatura.

En un dels casos es donava la circumstància que hi havia dos pals de fusta l´un al costat de l´altre i només ha calgut traslladar el punt de llum i la instal·lació i d´aquesta manera s´ha pogut retirar el suport que s´havia posat el bell mig de la vorera. En tots dos casos es tracta de pals de fusta de la xarxa elèctrica i que estaven situats a poca distància l´un de l´altre.

Tal com mostren les imatges que acompanyen aquesta informació, el desplaçament dels pals de la llum ha alliberat espai de vorera, tal com havia estat reclamat diferents vegades per veïns del barri de la Plaça Catalunya que no entenien que en una vorera que no és gaire ampla hi hagués una instal·lació de servei que era una nosa flagrant.