La segona promoció del Grau de Medicina de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), que realitza la formació pràctica a la Fundació Althaia, s'ha graduat.

En l'acte de graduació, celebrat a Barcelona i presidit pel conseller de Salut, Boi Ruiz, hi va participar el Dr. José Zorrilla, Cap del Servei d'Urgències d'Althaia, que va dedicar unes paraules als estudiants, que el van escollir com a padrí de la promoció.

El Dr. Zorrilla pertany al Departament de Medicina de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la UIC, i és el professor responsable de l'assignatura d'urgències, i professor de semiologia i fisiopatologia.

La Dra. Mariana Castells, al·lergòloga i immunòloga i professora a la Harvard Medical School, va pronunciar una lliçó magistral. Després del lliurament de títols, els nous metges van fer el jurament hipocràtic, tutelats pel Dr. José Zorrilla, i quatre alumnes van parlar en representació de la promoció. El Dr. Albert Balaguer, degà de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la UIC, després d'una emocionada felicitació als nous graduats, va advertir els alumnes que "heu triat la millor de les professions, però serà dur. Us espera el MIR, però encara serà mes dur el privilegi de servir".