La presidenta de la protectora d'animals de Manresa és de les que prediquen amb l'exemple. A casa té onze gats i deu gossos. Parla, doncs, amb coneixement de causa quan esmenta com a proper projecte prioritari fer un espai per als gats amb immunodeficiència de la protectora que han d'estar apartats dels sans perquè, si es barallen i es fan sang, poden ser contagiosos.

El projecte passa per destinar un trosset del terreny amb gespa que hi ha a l'Aixopluc, a les instal·lacions de la protectora a Can Poc Oli, per fer-hi un tancat d'uns dos metres d'alçada dividit en dues parts i instal·lar en cadascuna una caseta de fusta, una de les quals seria per a aquests gats, que estarien separats de la resta. "Són gats que ens han arribat contagiats. Gats del carrer que no tenen defenses". Per portar-ho a terme fan una crida a la col·laboració de tothom, tenint en compte que "el cost de seguida es pot enfilar als 10.000 euros. Els volem donar una millor qualitat de vida perquè ara els que tenen aquesta immunodeficiència gairebé no es poden moure. Els tenim en una habitació que té claror externa però que fa dos metres per un metre i mig". Posa a disposició de qui els vulgui donar un cop de mà un número de compte a Catalunya Caixa a nom de la Protectora d'Animals de Manresa Aixopluc. És el 2013 6010 17 0200634536.

Per fer entendre tots els costos que arriba a tenir l'associació per cuidar bé els animals que acull, evitant haver de recórrer al sacrifici en el cas dels que estan molt atrotinats i que difícilment trobaran una família que els vulgui adoptar, González posa com a exemple que "operar un gos enverinat ens va costar 850 euros, i un altre amb una infecció vírica, 750 més. Ens arriben gats malalts, gats atropellats. Hem gastat uns 7.000 euros en ingressos d'animals [a clíniques veterinàries per fer-los tractaments que ells no poden assumir]. Un que ens van portar de la zona del Poal que havien enverinat amb verí per a cargols feia els excrements verds, i a casa meva he acollit un cadellet amb una infecció vírica".

No tothom qui col·labora amb la protectora adopta un gos o un gat. González destaca els padrins, "famílies que ens ajuden amb els cadellets donant-los biberons, i les que ens fan acollides d'animals vellets o malalts". Les persones interessades a adoptar, acollir, apadrinar o a col·laborar d'alguna altra forma s'hi poden adreçar arribant-se a Can Poc Oli o bé a través del correu info@aixoplucmanresa.org.