És un dels projectes més ambiciosos de l'ens veïnal de la Font. A través d'unes subvencions de la Generalitat (20.000 euros), de l'Ajuntament (4.500) i fons propis de l'associació de veïns (3.500), es van poder recaptar l'any passat 28.000 euros que es van destinar a pagar subministraments de llum, aigua i gas a veïns que demostraven, a través dels serveis socials, que no podien pagar-los.

Amb aquesta iniciativa van donar servei a 35 famílies (130 persones). A més a més, també es va fer un repartiment setmanal d'aliments (amb fruita i peix congelat inclosos) de gener a juny a un total de 53 famílies (215 persones). Segons dades de l'associació, del total d'ajudes sol·licitades i oferides, el 79% eren del barri, mentre que el 21% restant era per a famílies d'altres barris limítrofs.

De cara al setembre, tenen la voluntat d'encetar una nova edició de la Font Solidària. Josep Rueda, president de l'associació, afirmava que "problemes, en seguirem tenint molts, però esperem que gana, almenys no tanta". Un cop celebrada la festa d'estiu i hagin pogut tancar el seu pressupost final, podran veure quina quantitat aporten enguany.