La nova executiva local d'ERC Manresa, presidida per Ramon Fontdevila, com ja va avançar Regió7 en l'edició de dimecres, combina dirigents històrics del partit amb noves incorporacions.

La integren, a banda de Fontdevila, Manel Tàpia a la secretaria d'Organització; Miquel León, Finances; Xavier Olivé, Imatge i Comunicació; Enric Aloy, Política Municipal; Alba Baltiérrez, Secretaria de les Dones; Josep Heras, Entorn i activitats; Teresa Sánchez, Gent Gran i Barris; David Raluy, Polítiques Sectorials, i Mireia Estefanell com a portaveu del Grup Municipal.

Com a vocals per a l'executiva mensual ampliada participaran Alba Alsina, Josep Huguet, Joan Lluís Santolària i Jordi Vidal.

L'assemblea d'ERC va aplegar prop d'una trentena de militants, que van secundar gairebé per una unanimitat (amb un vot en blanc) l'única candidatura presentada.

Segons Fontdevila, ERC Manresa necessita una secció local "més dinàmica, capaç d'arribar arreu de la ciutat i de connectar-hi". La seva tasca serà escoltar i opinar per decidir fins als aspectes més complexos de la gestió pública i, també, "empènyer en el camí que femt plegats cap a la independència, per sobre dels dubtes o els temors".

Fontdevila s'ha mostrat partidari "d'una executiva àgil i àmplia, que acompanyi ERC en el seu trajecte amb la societat civil més viva de Manresa".