L'Ajuntament de Manresa ha preparat per als mesos d'estiu una desena d'obres de millora de la via pública que es duen a terme aprofitant que és l'època de l'any en què l'activitat causa menys molèsties als veïns:

-Pavimentació del camí de la Salut. Van començar el dilluns 6 de juliol i és previst que acabi a començament d'agost.

-Urbanització del carrer Puigmal lligada a la construcció d'un nou McDonald's a la ciutat. Va començar el dia 13 de juliol i és previst que acabin a començament de setembre.

-Intervenció al clavegueram del carrer Carrió per part d'Aigües de Manresa. Va començar dimecres i les obres duraran dues setmanes. La Secció de Serveis Públics de l'Ajuntament ha comunicat que, en coordinació amb aquesta acció de renovació de la xarxa de clavegueram, també es realitzaran els treballs de reposició de paviments de vorera i calçada vinculats a les obres de canalització soterrada de la línia elèctrica per a un nou subministrament de l'edifici d'habitatges del carrer Carrió número 9-11.

-Treballs de millora de la velocitat comercial del bus urbà. Es faran treballs de pintura. Era previst per a l'última setmana de juliol.

-Connexió de clavegueram de l'edifici situat al número 33 del carrer Guimerà. Per dur-les a terme la parada de taxis es va haver de traslladar a la zona blava.

Altres obres programades per a l'estiu que encara no tenen data fixada d'inici són unes actuacions a la xarxa de serveis de telecomunicacions en diferents punts:

-Carrer Bilbao. Es tallarà el carrer i es desviarà la circulació. Es preveu una durada de les obres d'una setmana.

-Carrers Remei de Dalt i Remei de Baix. Es tallarà el carrer i es desviarà la circulació de forma puntual. Es preveu una durada de les obres d'una setmana.

Hi ha dues actuacions importants més que començaran l'1 de setembre, després de la festa major, i que pel seu impacte en la mobilitat el govern municipal també integra al paquet. Es tracta de:

-La millora de la urbanització del carrer Joc de la Pilota. L'inici és previst l'1 de setembre i les obres tindran una durada aproximada de 3 mesos. Són el pas previ a una remodelació de la mobilitat al sector.

-La millora de la urbanització del camí de la Vall del Paradís (antic carrer de la Cova). És previst que durarà 2 mesos.