El consorci d´empreses públiques d´aigües situa la seva seu a Manresa

L'Ajuntament es responsabilitzarà de l'equip tècnic i de gestió a partir del darrer trimestre

09.08.2015 | 07:52

Manresa serà el referent de les empreses públiques d'aigües de Catalunya quan en el darrer trimestre de l'any es faci efectiu el trasllat a la capital del Bages de la seu del Consorci per a la Gestió Integral d'Aigües de Catalunya .

L'Ajuntament ha donat el vistiplau a la modificació dels estatuts del consorci per tal d'oficialitzar el canvi de seu, que actualment és al carrer del Comte d'Urgell, 282, de Barcelona.

L'Ajuntament integrarà dintre de la seva estructura aquest ens des del punt de vista pressupostari, de control i fiscalització, de la mateixa manera que ja aixopluga altres consorcis.

El regidor d'Hisenda, Josep Maria Sala, ha explicat que la junta rectora del consorci ha introduït modificacions en els estatuts, entre les quals hi ha que "el domicili de l'ens es traslladarà a la ciutat de Manresa l'últim trimestre d'enguany".

Segons Sala, malgrat que la seu social sigui a la capital del Bages, les reunions de la junta rectora es continuaran fent a Barcelona per facilitar els desplaçaments dels altres membres del consorci, "però l'equip tècnic i de gestió sí que estarà ubicat a Manresa".

El Consorci per a la Gestió Integral d'Aigües de Catalunya és una entitat pública de base associativa i caràcter local que agrupa ajuntaments implicats directament en el cicle integral de l'aigua i el medi ambient a través de les seves empreses municipals.

Els ajuntaments i altres ens consorciats són de Manresa, Arenys de Munt, Campdevànol, Camprodon, el Prat de Llobregat, Figaró-Montmany, Llanars, Mataró, Montornès del Vallès, Olost, Reus, Sant Bartomeu del Grau, Tremp, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Manresa

Minimarató de reanimació cardiopulmonar amb 1.400 alumnes

Nens i joves de primària, ESO i cicles de grau superior aprendran a fer anar un desfibril·lador

Manresa passa en set anys de tenir 92 oficines bancàries a només 41

Manresa passa en set anys de tenir 92 oficines bancàries a només 41

Tot i el canvi de model de servei, l'atenció presencial es manté com una referència que molts...

Segona acció de neteja a la llera del Cardener

Serà el proper 5 de novembre, amb sortida a les 9 del matí del costat de La Carpa del Riu

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema