Els treballs per modificar la senyalització horitzontal en diversos vials de Manresa han inclòs un canvi al carrer de Sant Antoni Maria Claret que molts motoristes agrairan. Només ha trigat sis anys.

En aquest vial, abans de la confluència amb el Pare Clotet, hi ha una desena de places a mà esquerra per deixar-hi la moto. Des de l'any 2009, quan les van pintar, han estat amb les ratlles orientades en el sentit contrari al carrer, com en molts altres vials on no s'ha rectificat. Pensades per entrar-hi la moto de cara, però que compliquen molt la maniobra si el que es vol és aparcar-la de cul i deixar-la encarada per sortir, que és el que solen fer la majoria de conductors.

El lògic seria que les ratlles paral·leles entre les quals aparquen les motos estiguessin orientades en la direcció que ha de seguir la moto a l'hora de sortir de cara de l'aparcament. Fins ara, però, les ratlles del carrer de Sant Antoni Maria Claret estaven al revés; és a dir, pintades de manera que, fent cas a l'orientació de la senyalització, si el motorista sortia de cara quedava enfocat per marxar en la direcció contrària.