Representants sindicals de la CGT de l'oficina de Correus a Manresa denuncien que, el passat dilluns, prop de 3.000 cartes i 300 certificats van quedar amuntegats a l'oficina pendents de repartir. El motiu, expliquen, és que, amb l'arribada de l'agost, alguns dels carters habituals han agafat vacances i només s'han contractat substituts per cobrir una part de les places.

Fonts de l'empresa contactades per Regió7 relativitzen aquest punt afirmant que la cobertura de places s'ha dut a terme d'acord amb el volum de feina de la temporada d'estiu, i que, encara que es produeixin demores, els sobres -majoritàriament de caràcter publicitari- són entregats dins dels terminis que marca la normativa.

Segons els treballadors, en l'entrega d'ahir, la zona més afectada per la manca d'efectius va ser el carrer d'Àngel Guimerà i els seus voltants, que van quedar sense cobertura. Però aquest no seria l'únic vial que ha estat afectat pels problemes de repartiment, ja que la setmana passada, afegeixen, els problemes es van produir a les places de Gispert i de Fius i Palà, i als carrers d'Urgell i de Jaume I. En aquests casos, però, en comptes de quedar el repartiment suspès per complet es van produir serveis aleatoris en cada carrer per compensar la falta d'efectius.