opinió

decepció per la reacció d´ajuntament i Veïns

17.08.2015 | 07:53

E
l mes d'abril passat, uns quants pares i mestres de l'escola La Llum vam iniciar un projecte de parc infantil per a nens de 0 a 5 anys al parc de Puigterrà muntant una muntanya de pneumàtics plens de terra perquè la canalla s'hi pugués enfilar i jugar. Aquesta era la primera actuació d'altres que havien de se-guir, en una iniciativa del calendaridelspetits.cat apadrinada per l'Ajuntament i altres entitats.
Vam dedicar-hi hores (també dies abans pintant i fent proves), esforços i diners de l'AMPA (aquesta actuació s'ha fet sense cap diner de l'Ajuntament).
Abans del 24 de maig (el dia de les eleccions), la muntanya ja no hi era. L'Ajuntament l'havia desmuntat per les pressions dels veïns. 
Des de l'AMPA de la llar d'infants La Llum volem mostrar la nostra decepció per l'actuació de l'Ajuntament i, especialment, d'uns quants veïns.
De l'Ajuntament per haver pres la decisió de fer marxa enrere sense haver escoltat l'altra part (els regidors responsables van explicar-nos en persona, en una reunió prèvia al desmuntatge, com havien anat les coses, però amb la decisió ja presa). Creiem que, abans de prendre decisions irrevocables, caldria haver escoltat les veus favorables al projecte i decidir amb coneixement de la representativitat de les dues posicions. Dels veïns (particulars i associacions de veïns afectades) perquè van tenir informació del projecte amb antelació (les associacions) a l'execució i no hi van dir res, i perquè sembla que per ser-ne usuaris o per estar al barri que representen, el parc de Puigterrà és més seu que dels nens de 0 a 5 anys de Manresa.
Aquest projecte volia posar al servei de la ciutat una proposta lúdica per als més petits, amb implicació de diverses entitats i una mínima necessitat de recursos per part de l'Ajuntament. Esperem que amb la nova legislatura l'Ajuntament estigui més decidit (així ho havien deixat entreveure en les seves explicacions), i confiant que les associacions de veïns i usuaris del parc tin-guin postures una mica més obertes, puguem trobar una nova ubicació al parc de Puigterrà que permeti tirar el projecte endavant. Malgrat alguns veïns i usuaris, creiem que la nostra ciutat s'ho mereix.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Manresa

Professionals sanitaris donen sang per fer-ne créixer les reserves

Hi participaran Manel Jovells, Anna Aran Solé i Marta Chandre Jofré, entre d'altres

Seminari de ´Social Selling´, avui a Manresa

Serà aquest dijous a L3 Formació Professional

Gairebé la meitat de Manresa es troba sense el servei diari de repartiment de Correus

Gairebé la meitat de Manresa es troba sense el servei diari de repartiment de Correus

Segons el sindicat CGT, actualment hi ha més de 20.000 cartes ordinàries acumulades i 1.500...

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema