Algunes vegades està tancat amb pany i forrellat i, d'altres, la clau no està passada però la porta s'encalla i costa d'allò més obrir-la. Segons han explicat alguns veïns de la zona a Regió7, el parc infantil del darrere l'edifici de Casa Caritat fa anar de corcoll part dels seus usuaris, que no saben quan en podran disposar i quan no. L'associació de veïns del barri, per la seva banda, diu que no tenia constància que la zona estigués tancada amb pany.

En aquest sentit, el president de l'ens veïnal, Vicenç Cano, assegura que l'associació s'havia posat en contacte amb l'Ajuntament per tal d'arreglar la balda de la porta del recinte. L'objectiu, recorda, era que la porta d'accés no quedés constantment oberta i no hi entressin gossos a fer les seves necessitats i causar desperfectes.

Després d'aquesta petició, assegura el president de l'entitat, el veïnat no tenia coneixement que la balda s'hagués substituït per un pany del qual, afegeix, no saben qui en té la clau ni quins són els horaris en què, teòricament, hauria d'estar obert o no.

Es dóna la circumstància que l'espai en el qual s'inscriu el parc ja està delimitat per quatre portes que durant la nit estan tancades per motius de seguretat. Són les que marquen l'entrada al complex de Casa Caritat pels carrers de la Verge de l'Alba, de Bilbao i de Mossèn Cinto Verdaguer.