Talls de trànsit a partir de dilluns a la carretera vella per pavimentar-la

19.08.2015 | 07:41

A partir de dilluns que ve es produiran diversos talls de trànsit a la carretera C-1411b, l'antiga carretera d'Abrera, al seu pas entre el pont de Sant Francesc i la incorporació de la via a la C-55. Els treballs tenen com a objectiu arreglar el paviment d'aquest tram i es preveu que s'allarguin fins dijous de la mateixa setmana.?
Els treballs de millora comportaran diverses afectacions en el trànsit de vehicles d'aquella zona durant les hores que hi actuïn els operaris, entre les 8 del matí les 8 del vespre de cadascun dels dies.
Dilluns, les tasques es duran a terme entre els ponts de Sant Francesc i el de la plaça de la Reforma, motiu pel qual es tallarà el trànsit en aquest punt i es desviarà la circulació pel passeig del Riu.
Pel que fa a dimarts, les obres es concentraran entre l'estació de la Renfe i l'entrada al barri de la Guia. En aquest cas, com que falta una via alternativa per la qual derivar el trànsit, els operaris donaran pas alternatiu en aquest punt.
Finalment, dimecres i dijous es completaran les obres amb la reparació del ferm comprès entre el pont Vell i la via d'accés a la carretera C-55 en direcció a Barcelona. Durant aquests dos dies es tallarà aquest tram a la circulació de vehicles tot i que es mantindrà el pas per als veïns d'aquesta zona.

Afectacions al bus
Les obres de millora de la via comportaran, també, diversos canvis en el servei del bus urbà, i concretament el del la línia L8 Perimetral-Estacions.
Mentre durin els treballs, la línia canviarà part del recorregut i continuarà pel passeig del Riu per fer un canvi de sentit a la rotonda de Sant Marc i recuperar la circulació habitual. Així, el servei anul·la durant uns dies la parada de l'estació de la Renfe i habilita en lloc seu una parada al passeig del Riu.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Manresa

Professionals sanitaris donen sang per fer-ne créixer les reserves

Hi participaran Manel Jovells, Anna Aran Solé i Marta Chandre Jofré, entre d'altres

Seminari de ´Social Selling´, avui a Manresa

Serà aquest dijous a L3 Formació Professional

Gairebé la meitat de Manresa es troba sense el servei diari de repartiment de Correus

Gairebé la meitat de Manresa es troba sense el servei diari de repartiment de Correus

Segons el sindicat CGT, actualment hi ha més de 20.000 cartes ordinàries acumulades i 1.500...

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema