L'expresidenta de l'Assemblea Nacional Catalana i número 2 de la candidatura Junts pel Sí, Carme Forcadell, va participar ahir al primer acte de precampanya de la candidatura a Manresa. També va ser el primer cop que dirigents locals i comarcals de Convergència i Esquerra van prendre part conjuntament en un acte al carrer.

No hi va haver mítings, ni conferències, ni proclames. Senzillament es va instal·lar una vela a Crist Rei en el marc de la campanya "Fes-te candidat pel sí" per donar suport a la candidatura. Forcadell va fer un recorregut pel primer tram del Pere III animant els ciutadans a unir-s'hi. Al matí va fer el mateix a Castellbell.

El que va tenir de particular l'acció va ser veure junts per primera vegada a Manresa Convergència i Esquerra fent campanya. Entre d'altres, hi havia els regidors de l'equip de govern de l'Ajuntament de Manresa Jordi Serracanta, Mercè Rosich i Àuria Caus, i l'alcalde de Sant Vicenç, Joan Torres. Per Esquerra hi havia la també regidora Mireia Estefanell, a més a més dels dirigents locals i comarcals Marc Aloy, Enric Aloy, Antoni Mulero i Cristina Cruz. Es va poder veure el fins ara cap del Grup Municipal d'Esquerra a l'Ajuntament, Pere Culell, i membres de l'Assemblea Nacional Catalana i d'Òmnium Cultural.