Dos ciclistes van requerir, ahir, la intervenció dels Bombers a Saldes i a Manresa, respectivament. El primer, perquè es va accidentar al Pedraforca i l'altre perquè va perdre el coneixement en una pista forestal, al terme de Manresa.

Segons informació dels Bombers, a la 1 del migdia van rebre l'avís que un ciclista de 22 anys s'havia accidentat al Pedraforca, a Saldes. En concret, va caure per una tartera, amb el resultat d'una contusió al cap i ferides a les cames. Anava amb un grup de quatre persones més. En el rescat va intervenir un helicòpter del GRAE i un vehicle lleuger. El jove va ser evacuat amb ambulància a l'Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga.

A Manresa, l'avís es va fer a quarts de 2 del migdia. Un ciclista de 56 anys que era en una pista forestal propera al Pont de Vilomara, al terme de Manresa, va tenir una pèrdua de coneixement transitòria. Com que el lloc era de difícil accés, es va donar l'avís als Bombers, que el van anar a rescatar i va ser dut amb l'ambulància a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. Anava acompanyat.