La plaça de Sant Domènec de Manresa va ser, divendres, una de les més matineres a l'hora d'encetar la seva oferta musical. En aquest cas, aquest cèntric espai va ser de nou l'escenari de la nit de música electrònica FM3.0 de Manrusionica i que enguany ha arribat a la seva tercera edició.

La vetllada es va dividir en dues fases plenament diferenciades. La primera va tenir com a protagonistes rere els plats el discjòquei Viktor Ollé i les seves barreges de música indie i rock. Ollé, però, va pagar el fet de ser l'encarregat d'obrir la nit a una hora en què la majoria dels assistents encara estaven acabant de sopar, i la seva actuació va topar amb una plaça plena a mitges i unes primeres files de públic més aviat fred.

Durant aquesta estona, els accessoris lluminosos i els barrets -alguns dels quals fent promoció de les platges de Lloret de Mar- dels venedors ambulants que creuaven un cop i un altre la plaça van marcar la tònica d'un espai encara a mig gas que funcionava, bàsicament, com a zona de pas. Segurament, la coincidència amb el concert del grup Star 3 a la Plana de l'Om (vegeu nota inferior) tampoc va ajudar a fer el ple en aquest espai de la capital bagenca.

La recta final de la sessió va canviar el regust general de la vetllada, ja que, progressivament, la plaça es va anar omplint fins que el DJ va poder cloure la seva actuació gaudint d'una interacció amb el públic que, fins llavors, havia sigut més tímida.