L'estiu és una de les estacions que donen més possibilitats per gaudir de les activitats a l'aire lliure. La Festa Major de Manresa, conscient d'aquest fet, ha decidit aprofitar l'espai del parc de la Seu per ambientar-lo amb música íntima i oferir als ciutadans noves oportunitats d'oci. Les primeres a utilitzar aquest nou espai van ser les cantants Beth i Anaïs Vila.

Abans de començar el concert, ja s'havien esgotat totes les cadires disponibles. L'organització va reconèixer una manca de previsió a l'hora de fer-me la comanda però aquest problema es va resoldre de bona manera. Principalment, es va demanar als assistents que fessin lloc per a les persones que vol- guessin apropar-se a sentir l'actuació.

"Aquest acte no està pensat com un teatre on la gent s'asseu en un lloc i no es mou, desitgem que la gent s'acosti i estigui còmoda", va explicar una de les membres de l'organització, que era a càrrec de La Peixera-Cafè Taller.

Aquest fet va provocar que molta gent escoltés la música asseguda a la gespa, dreta, estirada, simplement cadascú va gaudir dels concerts a la seva manera i amb la companyia que volia.

Els més petits corrien, ballaven i fins i tot alguns feien bombolles de sabó. Alguns grups de joves sopaven aprofitant les tapes i el vins i cerveses que es venien a la barra. Els més grans, asseguts a les cadires o als bancs, seguien el ritme i xerraven. L'ambient era de festa, de festa major.

Anaïs Vila, amb la seva veu dolça i amb l'acompanyament d'un teclat i percussió, va donar el tret de sortida a les actuacions. La cantant va presentar el seu primer disc titulat Entre els dits. Les seves lletres parlen de situacions de la vida quotidiana i de les relacions de parella. Vila barreja les temàtiques més alegre de cançons com Jugues, amb melodies més tristes d'altres temes com per exemple Com qui deserta.