Dissabte es van completar les dues nits de concerts, organitzades per La Peixera-Cafè Taller, al parc de la Seu de Manresa. A 2/4 de 10 de la nit, el trio Lakatans, format per Josep Mas Kitflus al teclat, Rafael Escoté al baix i Santi Arisa a la bateria, va ser l'encarregat d'amenitzar la vetllada.

Per la seva banda, Finger Foods va tornar a posar a disposició dels assistents tapes, vins i cerveses per sopar. Tot i que el públic va ser més nombrós divendres, quan van actuar Anaïs Vila i Beth, més de 300 persones van apropar-se al parc de la Seu. Una altra vegada les cadires van quedar plenes abans de començar l'acte.

El trio va tocar temes propis que fusionen el jazz amb ritmes de rock. L'actuació va ser música en estat pur. Hi va haver poques intervencions verbals dels músics. No va ser fins a la segona part quan el bateria manresà Santi Arisa es va atrevir més a agafar el micròfon. Va felicitar la seva filla, que s'havia casat el dia abans, i també va lamentar-se de no tenir l'oportunitat d'actuar a Manresa més sovint.