Un motorista va resultar ferit de gravetat ahir mentre circulava per una pista forestal que va de Cereja fins a Tudó, al terme municipal de Llívia. L'accidentat és Marc G.F., de 42 anys i de la Garriga (el Vallès Oriental). El lloc on el motorista va caure és de difícil accés i per aquest motiu l'ambulància no hi va poder accedir i hi va haver d'anar l'helicòpter. El Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) el va acabar portant a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona a causa de la gravetat de les ferides. L'accident es va produir a les 12.25 del migdia.

Divendres a la nit hi va haver un altre accident de trànsit al municipi alturgellenc d'Oliana. Un cotxe que circulava per la carretera C-14 va xocar contra un porc senglar i el conductor va resultar ferit lleu. El SEM va decidir portar-lo fins a l'hospital de la Seu d'Urgell. El conductor es queixava de mal al braç.

Per altra banda, ahir un ciclista que estava fent un descens en BTT molt a prop de la Molina -a la cota 2.000- , va patir una caiguda important que li va provocar una fractura de la clavícula. També es queixava de mal a l'espatlla i a les cervicals. Un cop els bombers el van rescatar, un helicòpter del SEM el va traslladar a l'hospital de Puigcerdà.