La setena Marxa de Torxes per la Independència comptarà a Manresa amb la participació d´acordionistes, castellers, grallers, miquelets, sardanistes i tabalers. La concentració es farà a la plaça de Crist Rei, a dos quarts de nou del vespre, per iniciar el recorregut fins a la Plaça Major. El manifest d´aquesta setena edició, que de moment ja ha rebut l´adhesió de Assemblea Nacional Catalana, Candidatura d´Unitat Popular, Cercle Català de Negocis, Convergència Democràtica de Catalunya, Demòcrates de Catalunya, Esquerra Republicana de Catalunya, Federació d´Associacions de Veïns de Manresa, Fundació Independència i Progrés, Millor Manresa, Òmnium Bages i Reagrupament, serà llegit finalment per l´activista cultural Joan Morros.

Tot i que inicialment s´havia previst que la lectura del document anés a càrrec de Natxo Tarrés, la comissió organitzadora ha valorat la conveniència de fer aquest canvi, tenint en compte que el cantant del grup Gossos participa en l´acte institucional de la Diada, que es fa com cada any a la plaça de l´Onze de Setembre.

El parlament de cloenda anirà a càrrec de la periodista Patricia Gabancho, i després de la ballada d´una sardana gegant hi haurà l´actuació musical del grup 4CAT, amb versions de rock català, i botifarrada popular, per esperar l´inici de la campanya electoral.

Les torxes es poden recollir anticipadament a la seu d´Òmnium o bé en el mateix inici de la Marxa (des de les sis de la tarda), per un preu de 3 euros.