Un any després que l'empresa de menjar ràpid McDonald's comprés el solar de l'avinguda Universitària, tocant al barri de la Mion, el restaurant està pràcticament acabat. La previsió és que obri a final d'aquest mes. Serà el segon d'aquesta cadena que hi haurà a Manresa. L'altre és al sector dels Trullols, a la zona dels multicinemes Bages.

Actualment es treballa per asfaltar el carril per on els clients podran fer la seva comanda sense baixar del cotxe. L'edifici i les instal·lacions de l'interior ja estan acabades i completament equipades. La previsió de l'empresa constructora, que és de Madrid, és lliurar l'obra a mitjan mes. L'establiment s'obriria a final.

La finca és al final de l'avinguda Universitària, a prop de la rotonda que dóna accés a l'eix Transversal. La finca era de propietat municipal i es va adjudicar mitjançant una subhasta pública a principi del setembre de l'any passat. McDonald's va oferir 730.000 euros, i també incloïa la urbanització de l'entorn, valorada en 250.000 euros. L'operació, doncs, puja a gairebé un milió d'euros.

Les obres en si han durat encara no 4 mesos.