Veïns del carrer Sobrerroca de Manresa han denunciat l'existència d'un munt de runa en un dels patis interiors d'un edifici que ningú no recull. És al bloc d'habitatges del número 30.

Es tracta d'una casa senyorial que amb el pas dels anys ha decaigut. Es coneix com a casa Canyelles, i formaria part de la Manresa ignasiana. Durant uns dies, Ignasi de Loiola s'hauria establert als baixos de l'edifici que hi havia llavors en aquest punt del centre de la ciutat després de passar per l'hospital de Santa Llúcia. Els propietaris es dedicaven al negoci de la llana, i haurien proporcionat un vestit nou de pana a sant Ignasi perquè se'l canviés per la túnica de sac amb la qual va arribar a la capital del bages.

Segons els veïns, el pati de la casa hauria estat expropiat per l'Ajuntament de Manresa, però prèviament el propietari hauria enderrocat un voladís que hi havia. Ara, ningú no es fa càrrec de les runes que hi han quedat, ni l'Ajuntament ni el propietari de l'immoble, que és de fora de Manresa.