El Parc de la Sèquia ha posat en marxa un carnet amb ànim de donar a conèixer l'entorn del canal medieval. La iniciativa segueix la línia de convertir la Sèquia en l’eix d’unió dels serveis i de les activitats turístiques que s’ofereixen a l’entorn del canal. El principal objectiu és fer territori i donar a conèixer el Pla de Bages de manera conjunta, unint forces entre els diferents agents turístics, i així mostrar els atractius i el gran potencial que té la nostra comarca.

Com funciona?

El carnet es podrà obtenir en qualsevol dels 24 establiments que hi participen, tot fent-hi una activitat. Permetrà gaudir dels descomptes que s’hi ofereixen. Es poden consultar a www.parcdelasequia.cat.

Omplint el formulari de participació s'entrarà en un sorteig de productes proporcionats pels agents participants, que es realitzarà durant el mes de desembre, un cop s’hagi acabat la promoció del carnet segellable del Parc de la Sèquia.

Qui hi participa?

Els agents participants en aquest nou projecte són:

Castell de Balsareny; Restaurant Masia Puigbó; Mas de la Sala; Air Cat Fly; Saltamos.es; Món Sant Benet; Restaurant Casa l’Agulla; Mas de Sant Iscle; Murallius; El Berenador; Restaurant Match Point; Oficina de Turisme de Manresa; MBICI; Carrer del Balç; Collbaix - Celler el Molí; La Seu de Manresa; La Cova de Sant Ignasi; Dinàmic Guies de Muntanya; Bagesterradevins; Heretat Oller del Mas; Triskel 365; Parc de la Sèquia