Vint-i-quatre negocis de la comarca del Bages ofereixen descomptes en les seves activitats durant tres mesos a les persones que presenten el nou carnet segellable del Parc de la Sèquia.

Es tracta d'una iniciativa en la línia de convertir la Sèquia en l'eix d'unió dels serveis i de les activitats turístiques que s'ofereixen a l'entorn d'aquest canal.

El carnet es pot obtenir en qualsevol dels 24 establiments que hi participen tot fent-hi una activitat.

Una vegada es disposi del carnet i s'hagi omplert el formulari de participació, ja es podrà gaudir dels descomptes que s'hi ofereixen. Per consultar-los es pot accedir a la pàgina www.parcdelasequia.cat.

Sorteig de productes

Omplint el formulari de participació que es dipositarà a l'establiment s'entrarà en un sorteig de productes proporcionats pels agents participants, que es farà durant el mes de desembre vinent, una vegada s'hagi acabat la promoció del carnet segellable del Parc de la Sèquia. Els agents participants en aquest nou projecte són el castell de Balsareny, restaurant Masia Puigbó, Mas de la Sala, Air Cat Fly, Saltamos.es, Món Sant Benet, restaurant Casa l'Agulla, Mas de Sant Iscle, Murallius, El Berenador, restaurant Match Point, Oficina de Turisme de Manresa, MBICI, carrer del Balç, Collbaix-Celler el Molí, la Seu de Manresa, la Cova de Sant Ignasi, Dinàmic Guies de Muntanya, Bagesterradevins, Heretat Oller del Mas, Triskel 365 i, finalment, el Parc de la Sèquia.

El principal objectiu de la campanya, han explicat els seus promotors, és fer territori i donar a conèixer el Pla de Bages de manera conjunta, unint forces entre els diferents agents turístics, i així mostrar els atractius i el potencial que té la comarca d'oferir coordinadament propostes de lleure.