La popular monja manresana Sor Lucía Caram va patir aquest divendres un aparatós accident de trànsit a la ciutat de Barcelona, tal com ella mateixa va explicar a Twitter. "Avui hem salvat la vida de miracle. Gràcies als que ens han ajudat", va piluar la religiosa, que no va patir ferides greus. El més mal parat va ser el cotxe. "El Micra D.E.P", va afegir.

Aquest matí, en declaracions a Regió7, la mateixa Sor Lucía -que es trobava camí de nou cap a Barcelona, però sense conduir ella- explicava que tan ella com la seva acompanyant, que estava embarassada, es troben bé de salut, encara que puntualitzava que "ara están començant a sortir els cops". La monja dominica de Manresa, anava al cotxe amb una acompanyant que està embarassada però, segons explica sor Lucía, a l'Hospital del Mar, on va ser traslladades després del sinistre, "ens van dir que tot estava bé". A la tarda la monja ja era a Manresa.

L'accident va tenir lloc aquest divendres cap a 2/4 de 12 del matí, entre la sortida 22 i 23 de la Ronda Litoral de Barcelona, quan segons explica Sor Lucía, "un camió se'ns va tirar a sobre. Suposo que no ens va veure perquè el meu cotxe és molt petit, i després un cotxe va xocar amb nosaltres".

Tot i que els danys personals van ser molt lleus, sor Lucía explica que el "cotxe segurament será donat per sinistre total, ja que la dirección assistida ha quedat molt danyada i també el xassís".

Arran del seu missatge, Caram ha rebut una munió de missatges de suport a la xarxa social, on aquest dissabte ha continuat piulant: "La vida és un regal i s'ha de viure amb intensitat. Déu ens la dona cada dia, i cada dia és una oportunitat".