"Demanem al Servei Català de Trànsit i a la Conselleria de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat la imminent revisió i actuació de millora de la senyalització horitzontal i vertical que comprenen tots els accessos del tram recentment desdoblat de la C-55 al seu pas per Manresa per garantir la màxima seguretat". És l'exigència que fan la Federació d'Associacions de Veïns de Manresa i la Plataforma Ciutadana No Més Morts a la C-55 davant el darrer accident mortal produït a la C-55, alhora que han expressat la seva "tristesa" i han donat el condol a la família i amics del finat.

La federació i la plataforma comuniquen que "no efectuarem cap tall de carretera com hem fet habitualment en cada sinistre mortal que s'ha produït en aquesta via. Considerem que les circumstàncies del darrer accident han estat diferents, malgrat que també és cert que una sèrie de factors haurien pogut propiciar probablement aquest fet amb el trist desenllaç final". Es refereixen al fet que la persona accidentada va entrar en sentit contrari a la variant.

Alhora, "volem deixar palesa la nostra rotunda indignació, i denunciem la nul·la sensibilitat dels organismes oficials competents a l'hora d'aixecar el peatge de la C-16 per facilitar la mobilitat dels centenars de vehicles atrapats en la retenció originada pel tall de la via de diversos quilòmetres. Trobem del tot inadequada la decisió de desviar el trànsit per l'interior de Manresa, alterar, així, la vida quotidiana, provocar el col·lapse de la ciutat i fer acabar la paciència dels conductors". Recorden que "darrerament s'han produït dos casos més de vehicles atrapats per llargues retencions amb la negació d'aixecar barreres"; un, el 10 de setembre, i l'altre, el dia 18.