L'Ajuntament de Manresa té previst moure la càmera de fotomultes per situar-la al xamfrà dels carrers Sobrerroca i Joc de la Pilota, a la façana de la cantonada de la farmàcia Trapé. Segons ha pogut saber aquest diari, la nova ubicació tindria per objectiu evitar que les persones que no si-guin clients, ni veïns ni comerciants de la zona puguin accedir al carrer de Sobrerroca i, de retruc, puguin pujar i aparcar en alguna de les zones blaves que queden a la plaça del Milcententari. Els vehicles no autoritzats que circulin pel carrer del Joc de la Pilota, per tant, hauran de sortir pel carrer de Sant Andreu si no volen ser multats.

La intenció de l'Ajuntament és que, amb aquest sistema de fotomultes, els clients dels comerços de la zona s'estalviïn les multes. Malgrat que el sistema de funcionament per retirar o evitar les sancions als clients encara està per definir, una possibilitat que es considera és que el conductor que accedeixi al carrer de Sobrerroca doni la matrícula a la botiga on ha comprat per tal que el seu responsable la faciliti a la Policia Local i no es faci efectiva la sanció.

Aquest canvi d'ubicació de la polèmica càmera de fotomultes, que recordem ara ja es troba al carrer Sobrerroca però és més propera a l'entrada de la plaça Major, està inclòs en l'operació per reurbanització del carrer Joc de la Pilota i per habilitar una seixantena de places d'aparcament regulat d'ús preferent per als residents en dos solars situats al carrer de la Dama (vegeu mapa de la dreta'.