El termini per inscriure´s a la Marxa de l´Anella Verda que s´acabava avui s´ha ampliat fins el dia abans de la prova, el dissabte 3 d´octubre a les 14 h.

La prova, que se celebrarà el diumenge, 4 d´octubre, presenta tres modalitats: una caminada curta, la caminada llarga i un circuit d'iniciació amb BTT. El mateix diumenge si queden places es podran fer les últimes inscripcions.

L´organització del certamen ha manifestat que les previsions meteorològiques per diumenge 4 d´octubre són de sol i bona temperatura, malgrat les pluges d´aquests dies.

La caminada curta tindrà un recorregut de 9 km i 100 metres de desnivell positiu, la caminada llarga serà de 16 km i 390 metres de desnivell positiu, que farà un recorregut per la zona de Viladordis cap al riu Llobregat i per espais de gran bellesa com els Tres Salts, les Tines, la Masia de les Hortes, la Font del Soroll o el Mirador de Rocatinyosa. Pel que fa a la pedalada, enguany es farà una pedalada BTT de 25 quilòmetres en un circuit d´iniciació que serà apte per a bicicletes amb rodes a partir de 20 polzades, que passarà per la zona de Viladordis, les Tines i l´entorn del riu Llobregat.

Horaris de sortida

La sortida i arribada de la Marxa serà a la pista poliesportiva de la Font amb els següents horaris:

08.30: Sortida caminada llarga

09.00: Sortida BTT Circuit d´Iniciació 25 km

09.30: Sortida caminada curta

D´11 a 13.30 h. Espai Bike Kids i Espai Mostra a la zona d´arribada.

Mitja hora abans de cada sortida, caldrà recollir la polsera de participació.

Inscripcions i preu

Les inscripcions anticipades, fins dissabte 3 d'octubre a les 14 h, es poden fer per Internet a l'adreça: www.anellaverdamanresa.cat o bé presencialment a les oficines de Turisme de l´Ajuntament de Manresa, al Centre Excursionista Montserrat i l´Esport Ciclista Manresà. El preu de la inscripció anticipada és de 6 euros per les persones no federades; 4 euros per als federats a la FEEC (Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya) o a la FCC (Federació Catalana de Ciclisme). En aquest cas, caldrà donar el número de llicència en el moment de la inscripció i presentar el carnet el dia de la Marxa. També hi haurà un preu de 10 euros el Pack Familiar (1 adult + 1 menor fins a 16 anys).

El mateix dia del certamen, en cas que no s'hagin esgotat les previsions de 800 participants, es podran fer inscripcions a la taula de lliurament de dorsals de 8 a 10.00 hores amb un suplement de 3 euros. La inscripció dóna dret a assegurança, si s´està federat, avituallaments i obsequi de record (got plegable).

La Marxa està organitzada conjuntament per l´Ajuntament de Manresa i les entitats integrants de la comissió de l´Anella Verda de Manresa, amb l´assessorament tècnic del Centre Excursionista Montserrat per als itineraris a peu i de l´Esport Ciclista Manresà per a l´itinerari amb BTT.