Botigues, bars i altres negocis sortiran avui al carrer en la quarta edició de la Shopping Night Manresa, que ocuparà l'espai comprès entre el segon tram del Passeig i la Plana de l'Om. Les activitats començaran a les 8 del vespre i està previst que s'allarguin fins els voltants de la mitjanit.

Segons les dades facilitades pels organitzadors de l'acte, està previst que hi participin més de 160 negocis, comptant només els que s'havien inscrit prèviament abans d'ahir al vespre i sense comptar els que s'hi puguin afegir a última hora. Es tracta de negocis provinents del centre comercial de Manresa i altres punts de la ciutat.

A banda de les activitats comercials, al llarg de la nit també es duran a terme actes paral·lels com ara degustacions de productes alimentaris -de bars i restaurants manresans i de food-trucks-, desfilades de moda i mostres de productes de tota mena.

Amb motiu de la Shopping Night es tallarà el trànsit de vehicles per la Muralla de Sant Francesc, que s'habilitarà als vianants