La Shopping Night, la festa noctàmbula del comerç del centre de Manresa, va triomfar en la 4a edició. Només calia voltar una estona entre les 8 del vespre i les 12 de la nit per constatar que la iniciativa de Manresa+Comerç agrada.

Botiguers consultats per Regió7 van confirmar que la proposta funciona, sigui per fer calaix o, com van manifestar la majoria, per promocionar-se. Inconvenients? Col·lapse de cotxes a la carretera de Vic i en un tram del Passeig fruit dels talls d'alguns vials i d'una informació clarament insuficient. I queixes de comerç dels carrers del Born i Nou. Deien que s'havia concentrat tot a Crist Rei i amunt. Justament la novetat d'aquesta edició era l'ampliació del Shopping fins al carrer de Josep Maria Planes, davant del qual hi havia la passarel·la. Entre les més de 160 botigues obertes no hi van ser ni Zara ni cap de les del grup Inditex. En canvi, altres grans marques, com Mango, s'hi van apuntar. Les que no tenien local però havien acceptat la invitació de la UBIC per participar-hi van poder posar una parada. És el cas de Només Tu XL, amb seu al carrer Major. Anna Gallego deia que "hem repartit moltes targetes".

Queixes al Born i carrer Nou

Al Born, Alba Valverde, de Roxand, va muntar una minipassarel·la. Ella posava èmfasi en el tema de la promoció, com Xavier Sabaté, de Freaky, i Marta Estrada, d'Estrada, al segon tram del Passeig. També al Born, Fitzgerald Magnien, de calçats Torra, Xics i Susi, deia que és un dia que "venem molt". Més amunt de l'establiment vintage DeSeda, a l'inici del carrer de Sant Miquel, l'ambient s'esvaïa de cop. Al carrer Nou, Gemma Sala, de Pakpil, coincidia amb Magnien que "aquest any les activitats s'han enfocat més enllà". Com ell, es queixava.