Una delegació de la Joventut Socialista de les Comarques Centrals es va traslladar aquest dimecres fins a Madrid, on van visitar i homenatjar Joan Canongia, actual diputat manresà pel PSC al Congrés i que ha anunciat que no es tornarà a presentar a la reelecció.

Els Joves Socialistes, encapçalats pel primer secretari, Àngel Sáez, i el seu predecessor Josep Gonzàlez, van fer entrega al Diputat d´una Placa en reconeixement a la seva trajectòria política. Canongia posarà fi al termini d´aquesta legislatura a més de 20 anys a la primera línia política.

En declaracions d´Àngel Sáez, Joan Canongia «ha sigut un ferm representant del Socialisme i el Catalanisme al Congrés. Ha estat una figura clau per al PSC i tot un referent a la federació de les Comarques Centrals».

La delegació dels Joves Socialistes a Madrid també va comptar amb l´Èlia Tortolero, ex-secretària d´Organització i actual secretaria d´Igualtat, i l´Abraham Beas, Primer Secretari de la Joventut Socialista de Manresa.

Durant la visita a Madrid, els Joves Socialistes van aprofitar per a visitar les instal·lacions del Congrés, on van celebrar diverses trobades amb representants del PSC a la cambra baixa, com Teresa Cunillera i José Zaragoza, amb els que van intercanviar opinions sobre els resultats del 27-S i l´actualitat política.