Ampans, premi entitat solidària de l´ONCE

La fundació manresana ha estat reconeguda per la seva tasca vers el col·lectiu de discapacitats intel·lectuals

06.10.2015 | 10:04
Ampans, premi entitat solidària de l´ONCE
Ampans, premi entitat solidària de l´ONCE

La Fundació Ampans ha estat reconeguda en els IX Premis Solidaris ONCE Catalunya, els quals tenen la finalitat de reconèixer i premiar aquelles persones, entitats, institucions, mitjans de comunicació i administracions que realitzen una labor solidària en el seu entorn d'influència i procuren la inclusió social de tots els ciutadans, la normalització i l'autonomia personal i l'accessibilitat universal.

La fundació manresana ha estat guardonada en la categoria d'entitat solidària. La resta de premiats són: Marcos Bajo, a la Persona Física; la Fundació Mas Albornà, a l'Empresa; Diputació Barcelona per ´ La Mirada Tàctil´, a l'Administració Pública; i Televisió de Catalunya pel programa ´Capacitats´, al projecte de comunicació.

Els Premis Solidaris ONCE Catalunya se celebren des del 2001. Des de llavors han estat guardonats, entre d´altres, Miquel Martí i Pol, Josep Maria Espinàs, Pere Casaldàliga, Isidre Esteve, el Pare Manel, Anna Vives, Borja Corcóstegui i les fundacions de Vicente Ferrer o Pasqual Maragall.

El jurat dels IX Premis Solidaris ONCE Catalunya ha estat format per Ana Peláez, consellera general de l´ONCE; Enric Botí, president del Consell Territorial de l´ONCE a Catalunya; Xavier Grau, delegat territorial de l´ONCE a Catalunya; Manel Eiximeno, Director del Centre de Recursos Educatius ONCE Barcelona; Oriol Illa, president de la Taula d´Entitats del Tercer Sector Social; Antonio Guillén, president del COCARMI (Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat); Carmela Fortuny, secretària Inclusió Social i Promoció Autonomia Personal Generalitat de Catalunya; Leandro Lamor, delegat EFE a Catalunya; Enric Sierra, adjunt al director de La Vanguardia; Carles González, director d´Informatius de RTVE Catalunya; Albert Solé, cap Societat de l´ARA; Christian García, cap de Gabinet de Direcció de TVC i Pepa Masó, directora adjunta d´ El Punt Avui.

Els premiats rebran una obra escultòrica que representa la materialització del logotip de SOLIDARIS, en el transcurs d'un acte públic que tindrà lloc el proper dijous 29 d´octubre, a les 19.15 h. a l´Auditori ONCE Catalunya.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Manresa

Comença la segona fase de les obres a l´antic Col·legi de Sant Ignasi de Manresa

Comença la segona fase de les obres a l´antic Col·legi de Sant Ignasi de Manresa

La nova actuació consisteix en la rehabilitació de les façanes interiors del claustre. Avui s'ha...

L´estalvi energètic guanya adeptes, malgrat la fama de car que té tot el que és ecològic

L´estalvi energètic guanya adeptes, malgrat la fama de car que té tot el que és ecològic

Empreses dedicades a l'aïllament de les cases s'afegeixen al boom de la biomassa a l'Ecoviure

Interès pels testimonis d´activisme mediambiental

Interès pels testimonis d´activisme mediambiental

L'activitat s'incloïa en la fira i en la Manresa Solidària

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema