La Fundació Universitària del Bages (FUB) celebrarà demà l'acte oficial de graduació dels 313 alumnes que el curs passat van completar els seus estudis universitaris en aquesta institució. L'acte es farà en dues sessions al teatre Kursaal de Manresa.

La primera sessió tindrà lloc a les 5 de la tarda i inclourà els alumnes dels graus en Fisioteràpia, Podologia i Logopèdia. La segona serà a les 8 del vespre i reunirà els graduats en Infermeria, Gestió d'Empreses i Educació Infantil. També s'atorgaran els premis als millors expedients de cada titulació i al millor expedient global, dotat pel Montepio de Conductors amb 600 euros i una quota anual.

El gerent de l'Auditori de Barcelona, Valentí Oviedo, pronunciarà la lliçó de comiat de la promoció en les dues sessions.

Entre els estudiants que aquest any han completat la seva formació a les aules manresanes, la major part dels titulats ho són en estudis vinculats a les Ciències de la Salut. D'aquests, 102 són fisioterapeutes, 89 són infermers, 38 són podòlegs, i 9, logopedes. La promoció també està formada per 41 graduats en Educació Infantil i 34 en Gestió d'Empreses.